Επισκευές Πλαστικών - ΠολυεστερικώνΣχεδιασμός Πλαστικών - ΠολυεστερικώνΤοποθέτηση Πλαστικών - ΠολυεστερικώνΛ.Λάβδας

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΤΟΙΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΡ. ΠΑΤ. 2006000417 –
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

19/7/2006 Από το 1950 ο πολυεστέρας αντικαθιστά το μέταλλο, το ξύλο, τις τσιμεντένιες κατασκευές λόγω χαμηλού κόστους εργασιών, βάρους, ανθεκτικότητας και πολυμορφικότητας. Ορισμένοι τομείς στους οποίους ο πολυεστέρας σιγά – σιγά επικράτησε είναι η ναυπηγική μέχρι και 60 μ. σκάφους (επώνυμοι κατακευαστές – BENETAU, SUPER YACHT, HATTERAS, FERETTI κ.λπ.), η αεροναυπηγική καθώς και η αυτοκινητοβιομηχανία με πρωτοπόρους τη Ferrari, Lotus, Maserati, Lamborghini, πρωτότυπα αυτοκίνητα αγώνων (φόρμουλες) κ.ά. όπου το 85 % του αμαξώματος αποτελείται από πολυεστέρα όπως και στην παραγωγή εσωτερικών επενδύσεων τραίνων, ολόκληρων καμπινών λεωφορείων, φορτηγών, ψυγείων, θαλάμων μεταφοράς προϊόντων κ.λπ. Μια τέτοια διάδοση του πολυεστέρα ως κυρίαρχου υλικού, αποδεικνύει τον απεριόριστο χρόνο ζωής με συνταιριασμό ελαφρού βάρους και ελαστικότητας με αντοχή στα περισσότερα χημικά. Με τέτοια πλεονεκτήματα, εύκολα δικαιολογούμε τη χρήση του πολυεστέρα και στην ψυχαγωγία με την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών, υδροπάρκων, κατασκευών σε παιδικές χαρές κ.ά. Στον τομέα κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών, ο πολυεστέρας αναδεικνύεται ως υλικό πολύ πιο εργονομικό από το τσιμέντο, και δεν αναφερόμαστε καν σε μεταλλικές κατασκευές με επένδυση υλικού χαμηλής ποιότητας και παιδικής εμφάνισης. Καθώς και έξτρα βαφές.
Το δε κόστος της παραγωγικής πολυεστερικής πισίνας με όλα τα προαναφερθέντα υπέρ, έναντι της τσιμεντένιας είναι κατά πολύ φθηνότερο, γιατί μειώνονται κατά 80 % οι εργατικές ώρες κτισίματος, μπετονιέρα, τσιμέντα, φορτηγά και μεταφορές πρώτων υλών, εργασίες καλουπώματος, στρωσίματος πλακιδίων, αμοιβές επιβλεπόντων, κοινόχρηστα έξοδα, ρεύματα – νερά. Όσον αφορά στη συντήρηση και τον καθαρισμό, είναι πολύ ευκολότερα, γιατί δεν υπάρχουν πόροι στο υλικό. Δεν δημιουργούνται ρήγματα και ξεφλουδίσματα, ενώ δε χρειάζεται να είναι πάντοτε γεμάτη. Συνεπώς, μύκητες και βακτήρια, δε βρίσκουν χώρο για να αναπτυχθούν, όπως συμβαίνει στο τσιμέντο. Το κυριότερο, δεν απαιτείται άδεια λόγω μη χρήσης παντελώς τσιμέντου και σιδερένιου οπλισμού, ούτε και στον πυθμένα. Πληθώρα διεθνώς αναγνωρισμένων κατασκευαστών, υποστηρίζουν τα ανωτέρω παρέχοντας ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να τις αναζητήσετε στο Internet με λέξη-κλειδί fiberglass pools & piscines.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ SUPER CAR ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Η Super Car Λ. Λάβδας, πέρα από την εμπειρία της στο χώρο των πολυεστερικών αμαξωμάτων, αξεσουάρ και ανταλλακτικών από το 1971, υπήρξε πρωτοπόρος και στο χώρο της θαλάσσιας ψυχαγωγίας από το 1988. Κατασκευάζοντας την πλωτή αβύθιστη νησίδα με αριθμό πατέντας 200055 στις 29-9-1988,

καθώς και την πλωτή αυξομειούμενη προβλήτα. Και το θαλασσοποδήλατο ιστιοκίνητο-μηχανοκίνητο, ακολούθησε. Στο 2006, ήρθε η σειρά για μια ακόμα πρωτοπορία στο χώρο της υδάτινης ψυχαγωγίας με τη μονοκόμματη (monoblock), τη λυόμενη και τα πολυεστερικά τοιχία για καινοτομίες πισίνας.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ MONOBLOCK ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Μεσαίο μέγεθος: 3,00μ. x 6,40μ. με ανισόπεδο βάθος από 0,86 έως 1,70 για δύσκολα προσπελάσιμο χώρο. Αποτελείται από λεία εσωτερική επιφάνεια με προδιαγραφές χρώματος πισίνας μπλε, χωρίς άλλες επιπλέον επενδύσεις και βαφές. Συνολικού βάρους 750 kg. Περιμετρικά, αντιολισθητικά επιχείλια. Τα δε μηχανήματα καθαρισμού και κυκλοφορίας νερού, βρίσκονται δίπλα στην πισίνα σε ξεχωριστό πολυεστερικό κουτί, επισκέψιμο, εντός χώματος, στο πάνω μέρος του οποίου, υπάρχει ανοιγόμενο καπάκι (πωλείται και μόνο του το κουτί) Εντός της πισίνας τοποθετούνται: 12V φώτα – Σκίμερ – Εισαγωγές - Εξαγωγές νερού – Σκάλα ανοξείδωτη.

Τοποθετείται εντός ή εκτός εδάφους. Ακόμα και ημιυπογείως.

Υπάρχει επίσης, εναλλακτική πλάτη στα ρηχά της πισίνας, αντί της ίσιας πλευράς με πλάτη διαμορφωμένη σε τρία σκαλοπάτια καθόδου. Η Πολυεστερική πισίνα monoblock αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή σας, άνευ αδείας, με εργοστασιακή εγγύηση δεκαετίας για διαρροές.

Δυνατή η μεταφορά της σε άλλο χώρο. Λόγω των λίγων τόνων νερού, η πισίνα καθίσταται ιδανική κατά της λειψυδρίας. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρο ρηχών νερών (0,85 μ.) ενδείκνυται για κολύμβηση μικρών παιδιών και ηλικιωμένων. Με επιπρόσθετη εγκατάσταση μηχανημάτων, ο εν λόγω χώρος, μετατρέπεται σε σπα (υδροβολή πολλαπλών εξόδων νερού).

Εξυπηρετεί ενοικιαζόμενες μεζονέτες με ελάχιστο απαιτούμενο χώρο 11μ. μήκος x 5μ. πλάτος περιλαμβανομένου και του κουτιού με τα μηχανήματα και των περιμετρικών επιχείλιων πλακών 40 εκ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν η πισίνα ακουμπά στο κτίσμα, λόγω της 100% μονώσεως (συμπεριφοράς υλικού). Ιδανικό για ενοικιαζόμενες σουίτες τουριστικών μονάδων (ατομική πισίνα) η οποία ταυτόχρονα εξυπηρετεί και τις νέες απαιτήσεις του νόμου πυρασφάλειας για τουριστικές μονάδες. Με πολλαπλές χρήσης αποθήκευσης μεγάλης ποσότητας νερού, για επαγγελματικές ή αγροτικές δραστηριότητες. Προτείνεται επίσης και για εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο καταστημάτων (φαγητού, ποτού) με περιμετρικά τραπέζια με φωτιζόμενο, κινούμενο νερό κ.λπ.

Οι Διαστάσεις της Κλασσικής Ορθογώνιας Μονομπλόκ πισίνας είναι οι εξής:

1. 2,00μ. x 4,00μ. με βάθος 0,60μ. – 1,20μ.

2. 3,00μ. x 6,40μ. με βάθος 0,85μ. – 1,70μ.

3. μέχρι και 3,40μ. x 8,20μ. 1,20μ. – 2,10μ.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – διάφορα σχέδια τύπου ΟΒΑΛ

Μέσα σε αυτές τις διαστάσεις, αναλαμβάνουμε και οποιαδήποτε άλλη διάσταση πισίνας.

ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΛΥΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
1) Λυόμενη που αποτελείται από ενισχυμένα πολυεστερικά τοιχία διαφόρων διαστάσεων, με μια πλευρά νερού διαμορφωμένη σε πλακάκι με αρμό, χρώματος μπλε. Αυτή ενδείκνυται μόνο σε πολύ δύσκολα προσπελάσιμο χώρο, π.χ. στεγασμένο με είσοδο κανονικής πόρτας οικίας ή στενούς διαδρόμους, ενδιάμεσα κτισμάτων ή δέντρων. Η μεταφορά γίνεται κι από ένα άτομο σε σχάρα Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου. Η μεγαλύτερη διάσταση αυτής της συναρμολογούμενης πισίνας, δεν υπερβαίνει, τα 2,40 μ. πλάτος και 5,40 μ. μήκος, με ίδιο βάθος. Κατοχυρωμένη πατέντα.

2) Λυόμενη κατασκευή, από τον τύπο μονομπλόκ, παραλληλόγραμμη, με εσωτερική λεία επιφάνεια, χρώματος μπλε, δυνατότητα επιμήκυνσης στο βαθύ τμήμα. Από 4μ. επιμηκύνεται σε 5,50 ή 7μ. Δυνατότητα μεταφοράς κομματιαστής και σε απλή καρότσα φορτηγού, με προαιρετική χρήση γερανού (παπαγαλλάκι).

Συγκεντρωτικά πλεονεκτήματα πολυεστερικής μονομπλόκ – λυόμενης – συναρμολογούμενων τοιχίων με ανάγλυφο πλακάκι:
1. Προκαθορισμένο κοστολόγιο αγοράς
2. Γρήγορη τοποθέτηση και σε δύσκολα προσπελάσιμο χώρο.
3. Απεριόριστος χρόνος ζωής.
4. Δυνατή εκσκαφή και μεταφορά της πισίνας σε άλλο χώρο.
5. Δεκαετής εγγύηση εργοστασίου, ως προς τις διαρροές.
6. Σκληρές αντοχές σε οποιεσδήποτε χημικές ουσίες, στην ηλιακή ενέργεια και στην πτώση βαρέων αντικειμένων. Εύκολα επισκευάσιμη, και από εσάς τους ίδιους, τοπική βαφή.
7. Λεία εσωτερική επιφάνεια και οβάλ γωνίες, για εύκολο καθαρισμό.
8. Άνευ αδείας λόγω μικρού όγκου και μη χρήση μπετόν και σιδήρου (όπως οι τροχοβίλες).
9. Δυνατότητες αυξομείωσης ορισμένων διαστάσεων.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ
ΚΑΤ΄ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ (GRP)

1) Στεγανή επένδυση, εμποτισμό ή επικαλύψεως επιφανείας σε τσιμεντένιες πισίνες με διαρροές, ρήγματα, διαβρώσεις κ.λπ., σε ζαρτινιέρες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, διακοσμητικές στέρνες ή και προβληματικές ξύλινες κατασκευές, καθώς και ως επένδυση σε μεταλλικές καρότσες φορτηγών μεταφοράς αλιευμάτων, σε θαλάμους κινητούς ή σταθερούς οποιασδήποτε υγρής εκμεταλλεύσεως κ.λπ. 2) Έτοιμο πολυεστερικό φύλλο μίας όψεως οποιασδήποτε ανάγλυφης κατασκευής, οικοδομικών υλικών π.χ. κτίσμα επιφανείας από πέτρα, ξύλο, πλακάκι, λείας ή και σαγρέ μορφής. Για επένδυση σε χώρους όπως WC, κουζίνες, οικίες, τροχόσπιτα, σκάφη κ.λπ. 3) Πολυεστερικά αξεσουάρ πισίνας. Παιχνίδια, καινοτομίες, ιδιοκατασκευές. 4) Δυνατότητα πολυεστερικών επισκευών και μεταρρυθμίσεων, σε ήδη υπάρχουσες πολυεστερικές κατασκευές (κινητό συνεργείο). Κατόπιν παραγγελίας, κατασκευάζονται πολυεστερικές καμπίνες, ιατρικής και αισθητικής χρήσης, σκάφες νερού, ιαματικές δεξαμενές κ.λπ.