Επισκευές Πλαστικών - ΠολυεστερικώνΣχεδιασμός Πλαστικών - ΠολυεστερικώνΤοποθέτηση Πλαστικών - ΠολυεστερικώνΛ.Λάβδας

Image
Σχεδιάζουμε | Κατασκευάζουμε | Τοποθετούμε | Προμηθεύουμε...
Προφυλακτήρες, Μασπιέδες, Πρόσθετα φτερά, Αεροαγωγούς κλπ
Image
Είναι από πλαστικό και έσπασαν;
Ε Π Ι Σ Κ Ε Υ Α Ζ Ο Ν Τ Α Ι
Image
Πολλές κατοχυρωμένες πατέντες και κατασκεύες μας εν λειτουργία από το 1971
0
Χρόνια
0
Επισκευές και Μετατροπές
0
Ικανοποιημένοι πελάτες και εταιρείες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1971

ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ:Δ/ΣΗ Β/ΝΙΑΣ Ν.4479/65/Α.Π1060/1980 Λ.ΛΑΒΔΑΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ - ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η SUPER CAR Λ. ΛΑΒΔΑΣ από το 1971 σχεδιάζει- κατασκευάζει-τοποθετεί -επισκευάζει -βάφει οποιαδήποτε εξωτερική αεροδυναμική πολυεστερική μετατροπή (π.χ. αεραγωγοί ειδικά για μοτέρ τούρμπο, καπό, μεγάλες-μικρές αεροτομές, πρόσθετα φτερά, μασπιέδες απλοί ή αεριζόμενοι, προφυλακτήρες εμπρόσθιοι ή οπίσθιοι, βελτιωμένες αισθητικά θέσεις για extra προβολείς, εισαγωγές αέρος, ψύξη δίσκων και extra ψύξη ψυγείων πάνω, λασπωτήρες, εμπρόσθιες μάσκες, λειτουργικές, κτλ.) σε επαγγελματική βάση. Υλοποιούμε τα παραπάνω σε κάθε αυτοκίνητο, είτε από δική μας αρχική σχεδίαση με βάση τα εκατοντάδες καλούπια μας, είτε δικής σας έμπνευσης, ή ακόμα και από φωτογραφία κατασκευής που σας αρέσει από ένα μεμονωμένο αυτοκίνητο, μέχρι και μαζική παραγωγή. Οι εκατοντάδες φωτογραφημένες μετατροπές της SUPER CAR Λ. ΛΑΒΔΑΣ, θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε την πρωτοτυπία που επιθυμείτε στο αυτοκίνητό σας.

1) Ζητήστε ενημερωτικό κατάλογο δεκάδων κατασκευών μας μέσω του site www.l-lavdas.gr με νέες κατασκευές κάθε μήνα.

2) Εξωτερικές πολυεστερικές μετατροπές αμαξωμάτων σε αυτοκίνητα αγώνων δρόμου και πίστας και ολόκληρα αγωνιστικά αμαξώματα.

3) Οικονομικά πακέτα συνεργασίας πολυεστερικών κατασκευών χονδρική-υπερχονδρική αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Δωρεάν τεχνική υποστήριξη τοποθετήσεως.

4) Προετοιμασμένοι εν όψει των μελλοντικών απαιτήσεων του υπουργείου συγκοινωνιών και προδιαγραφών ΕΟΚ π.χ. (TUV) για κατασκευή ολόκληρων πρωτότυπων αυτοκινήτων για κυκλοφορία.

5) Εξωτερικές πολυεστερικές μετατροπές συμβατικών αμαξωμάτων σε οποιαδήποτε μορφή (Look).

Επιπλέον, οι περισσότεροι προφυλακτήρες μας για αυτοκίνητα βόλτας κάθονται απάνω στο ½ του παλαιού σας εκμεταλλευόμενοι τις βάσεις του αυτοκινήτου σας για περισσότερα ανεβοκατεβάσματα και το κυριότερο εργοστασιακές αντοχές σε τυχόν τρακαρίσματα και αποφυγή πετσικαρισμάτων.

6) Σας δίνουμε και μεμονωμένα μικρά ή μεγάλα τμήματα από προφυλακτήρες, μασπιέδες κ.λπ. όπως μπούκες, εισαγωγές αέρος, προεξοχές κ.λπ. για να φτιάξετε μόνοι σας οικονομικά ότι look φαντάζεστε ή σας εξυπηρετεί το ανάλογο κομμάτι. Όλες οι κατασκευές μας είναι χειροποίητες και απο πρεσαριστό ενισχυμένο πολυεστέρα (GRP) αθάνατες επισκευάσιμες και μετατρέψιμες από τον καθένα.

7) Και φυσικά επισκευάζουμε ότι θα πληρώνατε αλλού καινούργιο στο 1/4 της τιμής.

Γνωστοποιούμε ότι ο υψηλός συνδυασμός αντοχής, ελαστικότητας, δυνατότητας βαφής και ελαφρού μοριακού βάρους ανάγκασαν τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες να μετατρέψουν το 25% των ανταλλακτικών τους σε πολυεστέρα.
Η χρήση του πολυεστέρα όχι μόνο στη ναυπηγική κατά 95% όπως σε βάρκες από 2m έως και σκάφη 30m καθώς και στην αεροναυπηγική, σιδηροδρόμων και αυτοκινητοβιομηχανιών κατά 49% αλλά και στις πικοιλόμορφες δεξαμενές νερού,πισίνες, της παιδικές χαρές κλπ., καταξιώνει τον πολυεστέρα ως το απόλυτο υλικό που συνδυάζει υψηλό επίπεδο προστασίας και αντοχή στο χρόνο.

8) Περιμετρικές φανοποιείες ολόκληρες ή και τοπικές βαφές.

Πολλές κατοχυρωμένες πατέντες και κατασκευές εν λειτουργία από το 1971 μέχρι σήμερα. Δεκτές συνεργασίες κάθε είδους και σε οποιαδήποτε άλλη μορφή κατασκευής και λειτουργικότητας.